Tak! fordi du kigger forbi

Det vigtigste jeg kan fortælle om mig, er at jeg mener det hele handler om dig.

Min interesse for portrætfotografiet, bunder i min passion for at præsentere nerven og essensen af den personlighed der står foran mit kamera. Målet er, at andre oplever dig som det menneske jeg "ser" gennem min linse - et unikt individ der står stærkt i sit lys. 

Et menneske de bliver nysgerrige på hvem er, og som pirrer en emotionel positiv respons.

Det er heller ikke nogen hemmelighed at mit arbejde kredser om æstetik og detaljer, som sammen med et menneske, bliver til smukke billeder der har wow effekt. Og det handler ikke at være smuk eller ikke smuk, eller om at være fotogen eller ikke fotogen. 

Du behøver ikke være vant til at stå foran et kamera for at få de flotte stærke billeder. Fotograferingen er et afslappet samarbejde og jeg instruerer og guider dig igennem fotograferingen. Du følger med i resultaterne undervejs og vi justere derudfra. Det er i relationen og med alle de mange (usynlige) detaljer der ligger i at skabe opmærksomhedsskabende billeder, der for mennesket til at blive lyspunktet i portrættet, så det bliver interessant og dermed også smukt, levende og bare wow.

Jeg ELSKER at lave billeder til mennesker der ønsker at vise de står stærkt i den de er.  Og jeg vil glæde mig til at skabe dine nye portrætfotos, branding billeder eller et stykke kunst til dine vægge. 

Ska vi tage en snak?

Send mig en mail på hej@jetteschrum.dk så finder vi et tidspunkt der passer.

Hej, Jeg hedder jette Fotografen bag Schrum Fotografi

Jette er prisvindende portrætfotograf med særlig passion for at fremhæve det unikke i hver enkelt person gennem sine billeder. Uanset om hun skaber portrætter i sit studio, arbejder på kommercielle projekter eller udforsker sine egne kunstneriske idéer kunstprojekter, er det altid med samme dedikation til opgaven.

Schrum Fotografi Studio

Møllevej 13B, 2970 Hørsholm

Instagram