no ordinary | personlig branding | portrætfoto

put your face forward

Portrætfotos med stop-effekt som bliver set og bemærket, er et godt aktiv til at åbne døre til nye kontakter, kunder eller samarbejdspartnere samarbejdspartnere.

Jeg hjælper, selvstændige, kreative og performere med at skabe unikke og originale portrætfotos der har wow-effekt og som fortæller en historie.

Stærke personlige portrætfotos med kant, tvist eller nerve, er værktøjet til at blive set og hørt, på digitale scene som er crowded som aldrig før.  

"A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people."

annie leibovitz

Noget lidt anerledes..

Er du på udkig efter en fotograf som kan hjælpe dig med nye portrætfotos der sætter spot på dig og din personlighed med en visuel kant, så de stikker ud fra mængden. Så er jeg klar til at arbejde sammen med dig om at skabe spændende billeder der giver dig opmærksomhed og taletid. Vi kan jo starte med en snak på telefonen og se om vi er et match.

"To be honest, it felt strange being on the other side of the camera but Jette was amazing (and I really mean that) with her direction, manner and very high skill level as a photographer. I’m thrilled with the outcome and highly recommend her! 🧡🧡🧡"

David Shoukry - English Photoworks

Booking af fotosession

En fotografering koster prisen for en session plus pris for det antal billeder du ønsker at købe. Antallet af billeder, beslutter du først når du får dine billeder præsenteret.

Fotosessionen betales ved booking. Billederne betaler du får ved r ved bestiling. Du kan vælge imellem 3 typer sessioner:

Den korte:

For dig der har brug for et par få nye portrætfotos. Regn med op til en times fotografering, vi når 1-2 looks.

Den lange:

For dig der ønsker variation og flere forskellige looks, vi bruger den tid der skal til, for at du får de for de forskellige looks du ønsker. Regn med at du bruger 3-5 timer i studiet.

Den stylede:

Til dig der vil have en skræddersyet session, der inkludere professionel makeup, hårstyling  eller grooming. Sessionen inkludere også garderobestyling og forberedelse af din fotosession, ved hjælp af et visuelt moodboard som inspiration til de forskellige looks for dine billeder.

Cool, kunstneriske, originale, spændende, konceptuelle og vildt flotte, unikke portrætfotos af dig !

Spørgsmål? Find svar på de ofte stillede her.

Jette er prisvindende portrætfotograf med særlig passion for at fremhæve det unikke i hver enkelt person gennem sine billeder. Uanset om hun skaber portrætter i sit studio, arbejder på kommercielle projekter eller udforsker sine egne kunstneriske idéer kunstprojekter, er det altid med samme dedikation til opgaven.

Schrum Fotografi Studio

Møllevej 13B, 2970 Hørsholm

Instagram